Bosto - Oferta - Syropy

Syrop glukozowy

Syropy glukozowe to oczyszczone i zagęszczone wodne roztwory cukrów prostych (glukozy, maltozy) i niskocząsteczkowych wielocukrów, otrzymywane w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi. Charakteryzują się łagodną słodyczą, dobrą stabilnością temperaturową i chemiczną, wysokim ciśnieniem osmotycznym. Wysoka stabilność mikrobiologiczna pozwala przechowywać syropy przez dłuższy czas w temperaturze otoczenia bez obawy wystąpienia krystalizacji.
Zastosowanie;
Wyroby cukiernicze, landryny, lizaki, karmelki, galaretki, żelki, dżemy, musy, soki, koncentraty, sezamki.
Opakowania
– beczułka plastikowa 60kg,
- beczka 290 kg,
- paletopojemnik 900 i 1200 kg.


Syrop maltozowy

Syropy maltozowe są to oczyszczone i zagęszczone wodne roztwory cukrów prostych (glukozy, maltozy) i niskocząsteczkowych wielocukrów, otrzymywane w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi. Charakteryzują się łagodną, charakterystyczną słodyczą, dobrą stabilnością temperaturową i chemiczną, obniżoną tendencją do krystalizacji, wysokim ciśnieniem osmotycznym. Wysoka stabilność mikrobiologiczna pozwala przechowywać syropy przez dłuższy czas w temperaturze otoczenia bez obawy wystąpienia krystalizacji.

Zastosowanie;
Syropy maltozowe dzięki zdolności regulowania struktury i konsystencji produktu znajdują powszechne zastosowanie w przemyśle cukierniczym do produkcji cukierków twardych, zewnętrznych twardych powłok cukierków nadziewanych, nadzień cukierniczych, masy karmelkowej, pomad, wyrobów piankowych, żelków, galaretek, polew czekoladowo-owocowych.
Opakowanie
– beczułka plastikowa 60kg,
- beczka 290 kg,
- paletopojemnik 900 i 1200 kg.


Modyfikaty spożywcze

Modyfikaty przemysłowe

Skrobie natywne

Dekstryny

Susze ziemniaczane

Białko ziemniaczane

Produkty

SKROBIA:

ziemniaczana, pszenna, kukurydziana

INNE:

glukoza krystaliczna, gluten pszenny i kukurydziany

SYROPY:

glukozowy, maltozowy

DEKSTRYNY:

żółta, biała

SUSZE ZIEMNIACZANE:

płatki, grys, kostka ziemniaczana

MODYFIKATY SPOŻYWCZE:

skrobia acetylowana i utleniona, acetylowany fosforan i adypinian diskrobiowy,

MODYFIKATY PRZEMYSŁOWE:

spoiwo do tektury falistej, kleje dekstrynowe

Oferujemy produkty firm

wppz

Bosto - rzetelna firma - polityka dobrych cen


ul. Fabryczna 3
55-080 Kąty Wrocławskie

+48 71 316-60-33
+48 71 316-60-44
fax. +48 71 316-73-83

e-mail: bosto@bosto.com.pl

Dostawca hurtowy:
skrobie:
- ziemniaczane, pszenne, kukurydziane
modyfikaty skrobiowe
dekstryny
białko ziemniaczane
syropy glukozowe
susze ziemniaczane

Polityka jakości

Wyróżnienie za promocję gminy w roku 2000

FIRMA ROKU 1999 w gminie Kąty Wrocławskie

Wyróżnienie Forbes

więcej