Bosto - Oferta - Białko ziemniaczane

Białko ziemniaczane

Białko ziemniaczane wytwarzane jest w wyniku termiczno-kwasowej koagulacji soku komórkowego otrzymywanego z ziemniaków. Otrzymywane jest z soku komórkowego ziemniaka poprzez termiczno-kwasową koagulację, odwodnienie i suszenie.

Zastosowanie
Białko ziemniaczane stosowane jest jako komponent pasz dla zwierząt hodowlanych; charakteryzuje się wysoką strawnością oraz zawartością czystego białka.

Barwa i postać
Sypki, szary proszek.

Zapach
Typowy dla suszonego białka ziemniaczanego bez obcych zapachów.

Przechowywanie
Pomieszczenie suche, czyste i przewiewne, bez obcych zapachów, zabezpieczone przed gryzoniami.

Okres trwałości
12 miesięcy od daty produkcji.

Opakowanie
- wielowarstwowy worek papierowy 25 kg.
- big-bag 500 kg
- big-bag 1000 kg

Transport
Przewozić środkami transportowymi czystymi, suchymi oraz zabezpieczającymi opakowania przed uszkodzeniem i zamoknięciem. Produkt nie jest klasyfikowany jako niebezpieczny w ustaleniach zasad transportu.


Modyfikaty spożywcze

Modyfikaty przemysłowe

Skrobie natywne

Dekstryny

Syropy

Susze ziemniaczane

Produkty

SKROBIA:

ziemniaczana, pszenna, kukurydziana

INNE:

glukoza krystaliczna, gluten pszenny i kukurydziany

SYROPY:

glukozowy, maltozowy

DEKSTRYNY:

żółta, biała

SUSZE ZIEMNIACZANE:

płatki, grys, kostka ziemniaczana

MODYFIKATY SPOŻYWCZE:

skrobia acetylowana i utleniona, acetylowany fosforan i adypinian diskrobiowy,

MODYFIKATY PRZEMYSŁOWE:

spoiwo do tektury falistej, kleje dekstrynowe

Oferujemy produkty firm

wppz

Bosto - rzetelna firma - polityka dobrych cen


ul. Fabryczna 3
55-080 Kąty Wrocławskie

+ 48 71 316 73 84
+48 71 316-60-33
+48 71 316-60-44
fax. +48 71 316-73-83

e-mail: bosto@bosto.com.pl

Dostawca hurtowy:
skrobie:
- ziemniaczane, pszenne, kukurydziane
modyfikaty skrobiowe
dekstryny
białko ziemniaczane
syropy glukozowe
susze ziemniaczane

Polityka jakości

Wyróżnienie za promocję gminy w roku 2000

FIRMA ROKU 1999 w gminie Kąty Wrocławskie

Wyróżnienie Forbes

więcej